Finansministeren feilinformert om toll

Det sier Gunnar Kvassheim etter at finansministeren i sitt svar til Kvassheim om tolltilbudet i Eigersund understreket at det stort sett er private som benytter dette, og at en nedlegging vil ha få konsekvenser for det lokale næringslivet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Foto: Tore Nilsen

– Det blir åpenbart av stor betydning å få presisert at lokalt næringsliv har et behov utover det finansministeren legger til grunn i sitt svar. Innspillene kommunen har fått fra næringslivet, som er videreformidlet til tolletaten, viser at behovet for et lokalt tolltilbud er stort, sier Gunnar Kvassheim til Dalane Tidende.

Kvassheim får støtte fra Eigersunds ordfører som også mener at finansministeren er feilinformert om konsekvensene av en nedleggelse av tollstedet i Eigersund.

Les mer i Dalane Tidende her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**