Stortingskandidaten kommer til Toftedagen

4. juli kan du møte Ulla Nordgarden, stortingskandidat for Venstre i Buskerud. Da kommer hun nemlig til Tofte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Forrige stortingsvalgkamp var det Nina Johnsen som var gjest på Venstrestanden - i år blir det stortingskandidat Ulla Nordgarden. Fra venstre: Marianne Arctander, Nina Johnsen, Gunn-Torill Homme Mathisen og Geir Stave.

Forrige stortingsvalgkamp var det Nina Johnsen som var gjest på Venstrestanden – i år blir det stortingskandidat Ulla Nordgarden. Fra venstre: Marianne Arctander, Nina Johnsen, Gunn-Torill Homme Mathisen og Geir Stave.
Foto: Jon Hoff

Leder i Hurum Venstre, Gunn-Torill Homme Mathisen, er glad for å melde at Venstres førstekandidat har gitt klarsignal om at hun kommer.
– Til helgen har vi sikret oss Ulla Nordgarden. Jeg synst det er viktig at hun både blir mer kjent i Hurum og at Hurums innbyggere får en sjanse til å møte henne ansikt til ansikt, sier Homme Mathisen.

Nordgarden skal delta på Hurum Venstres valgstand på Toftedagen. Ta turen innom Hurum Venstres stand denne dagen. Der kan du diskutere politikk med både stortingskandidaten og lokale venstrefolk.

*Om Ulla Nordagarden*

Ulla Nordgarden

Foto: Venstre

Forsker og biologilærer
Ulla Nordgarden har bakgrunn som forsker og har en doktorgrad innen havbruk. Etter å ha arbeidet flere år ved Havforskningsinstituttet, kom hun tilbake til hjembyen Drammen der hun nå arbeider som biologilærer i den videregående skolen.
Hun er gift og har to barn.

Nordgarden er også leder i Buskerud Venstrekvinnelag og politisk nestleder i Drammen Venstre.

Hovedsaker

Ulla Nordgarden trekker raskt fram miljø og forskning som sine hovedsaker.

— Forskning skal danne grunnlaget for nye kunnskapsbaserte arbeidsplasser for framtida, og det er også disse som skal redde miljøet vårt gjennom fornybare energikilder som vil bane veien for lavutslippssamfunnet, sier hun.

Her kan du lese bloggen til Ulla Nordgarden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**