Kjempebyks for Venstre

Venstre får en oppslutning på 8,7 prosent på en ny meningsmåling Opinion har gjort for ANB i mai. Det er en framgang på 2,5 prosentpoeng. Hvis målingen hadde vært valg ville partiet økt fra 10 til 14 representanter på Stortinget. Det nærmer seg to mandater i Rogaland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Venstres landsmøte 2009, middag, kveld

Foto: Steinar Haugsvær

Dersom dagens måling for Avisenes Nyhetsbyrå hadde vært valgresultatet, ville Gunnar Kvssheim vært inne og Helge Solum Larsen kan kjempe om sistemandatet med SV og KrF.

– Jeg tar dette som et uttrykk for at mange borgerlige velgere ønsker et politisk alternativ fritt for Frp-politikk. Det betyr at det finnes en mulighet for et anstendig borgerlig alternativ blant folk som ikke vil ha Frp inn i regjeringskontorene. Det kan de være sikre på ved å velge Venstre, sier Sponheim.

Les mer i Aftenbladet her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**