Sollied trosset Fylkesrådet

Venstres forslag i fylkestinget om å starte planlegging av sanering, renovering og nybygging ved ITV skolested Bardufoss fikk flertall.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Dermed ble gruppene til mindretallsrådet AP og SV satt til side med sitt forslag om å avvente alt til neste strukturdebatt er over. Venstres Roar Sollied mente at det ikke var noe å vente på, for mangt kan gjøres på stedet selv om man ikke vet totalomfanget av tilbud ved skolestedet. Han avviste med tall og avstand til tettstedene rundt alle antydninger om en eventuell flytting av skolested. -Hvis noen har tenkt på en større strukturering ligger Bardufoss vgs også sentralt for det, sier Sollied.

Fylkesrådet fikk marsjordre til å legge deler av eller hele renoveringen inn i neste økonomiplan.

Fylkestinget gjorde sitt ved vedtak onsdag under samlingen på Bardufoss.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**