Positiv meningsmåling i Rogaland

Meningsmålingen som i dag er gjengitt i Stavanger Aftenblad og Haugesunds Avis viser en positiv framgang for Venstre. 5,7% av de spurte sier de vil stemme Venstre ved høstens stortingsvalg. Gunnar Kvassheim er med et slikt resultat inne på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Gunnar Kvassheim håper på følge til Stortinget

Gunnar Kvassheim håper på følge til Stortinget
Foto: Rune Kongsro

Gunnar Kvassheim understreker imidlertid at målsetningen for Venstre i Rogaland er å komme inn på Stortinget med så god margin at vi også har en reell mulighet til et utjamningsmandat. Da vil også Helge Solum Larsen fra Stavanger ta sete i nasjonalforsamlingen.

I følge Frank Aarebrot har Venstre et stort potensiale på Vestlandet og i Rogaland spesielt. Mange av partiets velgere har ennå ikke bestemt seg, og muligheten for betydelig vekst er derfor stor. Det tyder på at vi går en spennede valgkamp i møte, og gir et positivt bakteppe for valgkampsamlingen fylkeslaget arrangerer i Stavanger denne helgen.

Se reultatene fra meningsmålingen her >>

Les Frank Aarebrot sin kommentar her >>

Se også Kvassheims kommentar på Facebook her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**