Interkommunalt spleiselag på Skogsborg

Birger Bech ønsker at Hurum kommune tar sin del av utgiftene på Skogsborg. Marianne Arctander (V) svarer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Svar til Birger Bech, stiftelsen Skogsborg.

Først må jeg få takke for den innsatsen som stiftelsen Skogsborg gjør for allmennheten i Røyken og Hurum ved å ta vare på og holde området åpent for publikum. Som Sætrebeboer er jeg meget klar over at det hovedsakelig er gjester fra Hurum som frekventerer strendene på Skogsborg. Det burde være en selvfølge at Hurum deltar på spleiselag når det gjelder forbedringer av friområdet.

Den enkleste løsningen på dette og andre interkommunale utfordringer mellom Hurum og Røyken ligger snublende nær; nemlig en sammenslåing av våre to kommuner. Dette ble debattert i fjor sommer og har flertall i blant de borgelige partiene i våre kommuner. Utfordringen er herved sendt til FrP i Hurum.

Marianne Arctander8

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Marianne Arctander
Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**