Ja, til egenandel på tannbehandling – nå!

Flere hundre tusen nordmenn styrer unna tannlegen! Hvorfor?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Venstre Jul Logo

Foto: Venstre

Ca. 320.000 nordmenn har ikke råd til tannbehandling! Tannlegebesøk er for dyrt! For det er jo en kjent sak, at faktisk også tennene hører til vår kropp, – de sitter vel litt ovenfor halsen og nedenfor nesen? Hvorfor i all verden er det forsatt slik at tennene blir holdt utenfor, resten av kroppen og at vi må betale tannlegeregninger i dyre dommer? Hva var det “Karrus og baktus sang..Hurra, hurra, hurra.. her i tennene til Jens, her har vi det så veldig bra- her blir vi aldri sukkerlens”.. Mange i KRF og Venstre ønsker egenandel på tannbehandlig. F.eks betaler du mer enn kr. 3000,- i løpet av et år for tannlegetjenester,- betaler staten resten.. Men er det slik? NEI!
Linker:
Tannlegeskrekk?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**