Stem Venstre!

Politisk arbeide sett fra en liten, men positivitetenes by – Namsos, i Nord-Trøndelag. Hvorfor stemme Venstre?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Venstre er best på de politiske sakene, skole, miljø og småbedrifter. Partiet et landets eldste og har politisk erfaring så det holder. I Namsos skjer det ting som er positivt og her er det et fint sammensurium av partier som regjerer- AP,H,V og KRF. Varaordføreren fra Venstre styrer gruppemøtene og ordføreren fra AP er kaptein på laget. FRP, SP og SV må se det politiske liv fra tribuneplass…

Nils Jørgen Jørgensen

Foto: Martin Hågensen

Selv om byen har vært utsatt for en stygg naturkatastrofe med raset i Kattmarka det siste året, skjer det virkelig gode handlinger fra politikerne. Det er ikke for noe at Jens Stoltenberg tar valgkampstarten i Nord – Trøndelag under Namsos Martnan og dropper Steinkjer. Namsos AP har lagt opp et bedre program til statsministerbesøket… I Namsos skjer det virkelig mye positivt for tida.. Rock City Namsos med nytt hotel og ny kino, Rv. 17, nye idrettsanlegg, ny brannstasjon osv..Kanskje tilfeldig??.. Vi tar vare på mennesker og ønsker ikke å sende dem til Afrika… Hva var det Erling Stordahl på Beitostølen sa? ” Når det gale blir allminnelig, – blir det riktig galt”. NT
Foto: Varaordfører Nils Jørgen Jørgensen.
Link:
Terningkast fem.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**