Venstretopp møtte døra

Venstre har vært på besøk hos flere som arbeider med rusomsorg for å hente inn kunnskap om arbeidet som gjøres med rusomsorg i Østfold, men Halden kommune fikk vi ikke møte. Likevel møtte Rita Sletner, Per Magnus Finnanger Sandsmark og Tone Skråning Rusmisbrukerenes interesseorganisasjon. Og Per Magnus og Trine Skei Grande besøkte Østerbo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Rita Sletner

Foto: Frode Fjeldstad

“Førstekandidat i Østfold Venstre, Rita Sletner, var i går på besøk hos flere institusjoner i Halden for å smale inn kunnskap om rusomsorg og behandlingstilbud i kommunen. Sammen med Per Magnus Finnanger Sandsmark og Tone Skråning har hun besøkt Krisesenteret og Rusmisbrukernes Interesseorganisasjon. Politikerne forsøkte også å fi stand et møte med Rusteamet i kommunen, men dette lot seg ikke organisere på grunn av dårlig tid og misforståelser i planleggingen av møtet,” skriver Halden Arbeiderblad 21. juli.

Les Per Magnus Finnanger Sandsmarks blogg om ruspolitikk her–>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**