Stem på politikk med substans

Jeg håper så mange som mulig blir kjent med Venstres stortingsvalgprogram 2009-2013. Jeg er stolt av å tilhøre et parti som tilbyr et virkelig fremtidsrettet program forankret i liberale prinsipper, sier Lars Peder Nordbakken, som er vår lokale kandidat på 5. plass på listen til Venstre i Akershus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Venstres kandidater til høstens stortingsvalg har et program i ryggen som fortjener å bli lest av langt flere enn partiets egne. Det må gjerne også sammenlignes med hilket som helst annet parti! Tydeligere enn noen gang vil velgerne oppleve at Venstre har virkelig fremtidsrettet program for et sosialliberalt samfunn tuftet på frihet og ansvar – og som møter vår tids store utfordringer på en positiv og konstruktiv måte.

Venstres stortingsvalgprogram 2009-2013 kan du lese her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**