Valgkamp åpningsfest

Lørdag 15.august blir det åpningsfest for Venstres valgkamp i Rogaland. Kvelden markerer starten på den mest spennende valgkampen på lenge.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Venstres landsmøte 2009, middag, kveld

Foto: Steinar Haugsvær

Festlighetene finner sted på Martinique på Nytorget i Stavanger, lørdag 15 august. Dørene åpner klokken 19.00.

Du vil få anledning til å møte massevis med kjente og ukjente partifeller. Flere av kandidatene vil være til stede.

—Åpningsfesten vil være en god vitamininnsprøytning før valgkampen tar til for fullt, sier den kampklare kandidaten, Helge Solum Larsen.

Spennende valgkamp
—Venstre har stabil høy oppslutning på de nasjonale meningsmålingene og erfaringsmassig høyere oppslutning i Rogaland, sier Helge. —Vi trenger bare å få engasjementet skikkelig i gang nå.

Helge oppfordrer medlemmene til også å ta med venner som er interessert i Venstres politikk. —På åpningsfesten får alle sjansen til å treffe våre politikere. Kjenner du noen som er interessert i Venstre så er åpningsfesten en god anledning til å dra dem med, sier Helge.

—Norge trenger mer sosialliberal politikk. Norge trenger Venstre og Rogaland trenger Venstre. På valgkampfesten håper jeg vi komme i høygir før valget, avslutter Helge.

Selv så står Helge på kampplass i Rogaland. Hvis Venstre gjør et godt valg i Rogaland så står Gunnar Kvassheim i fare for å ikke lengre være eneste Stortingsrepresentanten fra Venstre i Rogaland. Forhåpentligvis får Gunnar følge av Helge inn på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**