Valgkampen har begynt også i Horten

På en litt regntung lørdag, hadde Horten Venstre sin valgkampåpning i dag. På besøk hadde vi blant annet 1. kandidat i Vestfold Kåre Pettersen og 2. nestleder i Venstre Ola Elvestuen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Ola Elvestuen Olsokstevnet Vestfold

Foto: Kåre Pettersen

Været var ikke det beste, men humøret var på topp. Da Horten Venstre i dag startet sin valgkamp utenfor rådhuset i Horten. På besøk hadde vi fått 2. nestleder i Venstre Ola Elvestuen, som holdt en liten appell til forbipasserende og tilhørere.

Horten Venstre kommer til å gjøre seg synlig i bybilde flere lørdager frem til valget 14. September. Skulle du spasere forbi, er det bare å stoppe å slå av en prat. Ellers oppfordrer vi alle til å ta en tur inn på venstres valgportal www.liberal.no.

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**