Manglende satsing på bioetanol

For et par år siden ble det signalisert at pumper for bioetanol ville komme på plass over det ganske land. Per Inge Torkelsen må fremdeles til Forus for å få fyllt bioetanol på bilen sin. Neste stasjon med bioetanol ligger i Kristiansand.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Både bilforhandlere og bileiere er enige om at myndighetenes satsing på alternative drivstoffkilder som bioetanol er alt for dårlig. Selv om det er mulig å fylle bensin på en bil som går på bioetanol er det ikke holdbart med den manglende utbyggingen av pumper mener Per Inge Torkelsen.

Han får støtte av Rogaland Venstre førstekandidat, Gunnar Kvassheim. Nå ønsker Gunnar Kvassheim å få fart på dette. Han vil legge press på miljøvernministeren og utfordrerer også bransjen for å få mer fart på utbygging av pumper for bioetanol.

Se video fra NRK-Rogaland her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**