Valgskred for Venstre!

Tiden da politikere velger teknisk løsning er forbi. I dag setter vi rammer for teknologi og legger til rette. Jeg kommer til å snakke om klima, kunnskapssamfunn og fornyelse av velferdsstaten. Alt dette har grunnleggende IT i seg, sa Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Stem Venstre og få Øystein Haga på Stortinget

Stem Venstre og få Øystein Haga på Stortinget
Foto: Jan Einar Henriksen

Venstre oppnådde 48% av de oppmøttes stemmer. Høyre fikk 31%, SV 11%, KrF 4%, AP 2%, SP 2% og FrP 2%.

Resultatet kom i avstemmingen da over 100 stykker fra IKT-bransjen møtte opp til politikerdebatt på Bristol i morges. Politikere fra syv partier fikk selv stemme over og kommentere saker som spente fra Datalagringsdirektiv, organisering av it-politikken, bruk av IT som verktøy i miljøkampen til økt digital kompetanse i barnehagen.

Les hele artikkelen her

Godt valg – Stem Venstre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**