Industrikraftgarantien er ikke god nok

— Avtalen er bare en bekreftelse på at de rød-grønne ikke makter å levere det de så frimodig lovet for fire år siden, nemlig egen industrikraft til lavere pris til industrien. Det sier Gunnar Kvassheim til Hugesunds Avis

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Foto: Tore Nilsen

Kvassheim peker på at de rød-grønne ikke leverer det de gikk høyt på banen og lovte ved forrige valg. Det regjeringen leverer i dag er ikke billigere kraft til industrien, men en garanti til kraftselgerne om at de vil få markedspris uansett hva som skjer med kjøperen.

En rekke av de tunge industrivirksomhetene i Nord-Rogaland og Sunnhordland er heller ikke fornøyd med garantien og tviler på at det vil bidra nok til at planer som er lagt på is vil bli tint opp igjen med det første.

Kvassheim sier videre til Haugesunds Avis at gårsdagens pressekonferanse med nytt kraftregime var “en frekk skryteliste”.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**