Midtdelerne skal brukes – ikke lagres

Venstres Gunnar Kvassheim har fått gjennomslag for at midtdelerne fra E39 i Sandnes skal brukes og ikke bare lagres. – Jeg er meget godt fornøyd med at vi klarte å få bevegelse i saken og at vegvesenet nå skal vurdere aktuelle strekninger for gjenbruk av midtdelerne. Jeg håper midtdelerne blir tatt i bruk igjen så nært der de er idag. Det ville vært meningsløst om de ble satt på lager, sier Kvassheim til Aftenbladet.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Foto: Venstre

Det var Kvassheim som måtte ta saken opp med statsråden, etter at vegvesenet ville sette midtdelerne på lager, i stedet for å brukes disse på andre trafikkfarlige strekninger.

– Samferdselsdepartementet mener at betongelementene fortsatt skal benyttes til trafikksikkerhetsformål. Statens vegvesen ser nå på aktuelle strekninger og vurderer hvilke tiltak som må gjennomføres før betongelementene kan benyttes videre, skriver samferdselsminister Liv Signe Navarsete (Sp) i sitt skriftlige svar til Gunnar Kvassheim (V) i følge Stavanger Aftenblad.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**