Lysløype og toalett i Urheia i 2010!

Varaordfører Jan Einar Henriksen (V) fremmet på vegne av partiene Krf., Frp., Høyre og Venstre et forslag om å etablere toalett og lysløype med oppgradering av stier i Urheia. Forslaget ble fremlagt under bystyrets behandling av Økonomiplanen for 2010-2013 og ble enstemmig vedtatt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Bystyret sa ja til lysløype i Urheia

Bystyret sa ja til lysløype i Urheia
Foto: Jan Einar Henriksen

Lenge vært et ønske
Internt i Venstre ble spørsmål om etablering av lysløype i Urheia tatt opp i forbindelse med valgkampen i 2007, og da reprsentantene fra Krf., Frp. og Høyre hadde samme tanker var det ikke lang veg til endelig vedtak i bystyret.

Urheia har mange brukere gjennom hele året og mange har i tillegg pekt på mangel av tilgjengelig toalettforhold, bl.a. Gaute Sørenden som har startet en Facebook aksjon for å få etablert toalett i Urheia. Nå er det bare å gratulere med en vellykket aksjon.

Godt valg – stem Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**