Eksportfylket i fokus for Leif Helge

I Ålesund inviterte Fiskarlaget og Bondelaget til Internasjonal Konferanse med fokus på primærnæringene og matvarekrise. Leif Helge Kongshaug holdt et innlegg med fokus på eksportnæringene i fylket og de utfordringene eksporten står overfor i dagens finanskrise.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


– Norge er i en meget god situasjon med tanke på den turbulensen som har vært. Men vi må huske på at dette ikke minst gjelder størrelsen i den offentlige sektor og de tiltakene som har kommet med det formål å øke etterspørselen etter arbeidskraft for å vedlike offentlige veier og bygg. I alt dette må vi ikke glemme eksportnæringen som lever av det globale markedet og som merker krisen meget godt, innledet Kongshaug med. Og mente vi må være raus med bedriftene i tiden som kommer med å gi de gode rammevilkår.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**