En lenge etterlengtet utbygging!

-Da jeg i forrige uke kjørte E18 fra Tvedestrand og forbi Kristiansand, var det ikke lenge før humøret steg til værs, sier Venstres Line Mørch.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

sykkel

Foto: Line Mørch

-Jeg fikk kjørt den nye traseen mellom Grimstad og Lillesand som da var åpnet. Men det som satte meg i godt humør, var synet av gravemaskiner og veiarbeid i området ved Skålandsveien. Det at vi endelig får anlagt gang- og sykkelvei i dette området, er noe av det beste som har skjedd langs veiene på lenge. Endelig kan myke trafikanter igjen se fram til å bevege seg langs veien der de bor. Forhåpentligvis vil folk også få mulighet til å sykle den korteste veien fra Tvedestrand til Arendal om ikke alt for lenge!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**