Stand på torget i Vennesla

Vennesla fikk besøk av velkjente Dag Vige og fylkesleder Emil Pedersen på lørdag 5.september.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


De hadde med seg en bukk med venstreplakat på begge sider, fylkesbrosjyrer og grønne epler.Av andre partier som var rett i nærheten, fant man Ap,Krf, Høyre og Senterpartiet. Etter en snau time kom Venneslas Jørdis Hodnemyr. Det ble en god prat og utdeling av materiell og epler. Mye trafikk av velgere var det ikke, men de ble da kvitt noe av det de hadde med seg. Det var godt at Venstre viste seg i “bybildet” i Vennesla. Det ble også en god prat både med folk fra Høyre og andre partier.

Dag Vige i kjent positur

Dag på stand i Vennesla

Foto: E.Pedersen

Jørdis og Dag

Jørdis Hodnemyr og Dag Vige

Foto: E.Pedersen

Rep. Emil Pedersen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**