Angrep på det nye asylmottaket i Namsos

Steinkasting, ruteknusing, nazisymboler oppetter veggene og trusselbrev. Hvem kan gjøre slikt mot fem unge flyktninger i sentrum av Namsos?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Illustrasjonsbilde sosialt ansvar

Foto: Microsoft

Noen få dager etter at de første kvoteflyktningene under 16 år ankom mottaket på “Brunosten” skjer altså denne grufulle handlingen. I flere uker har folk fra kommunen jobbet med å sette bygget i stand til å kunne ta i mot unge mennesker på flukt. I kveld ble ble mottaket rassert og de ny beboerne sjikanert på det verste. Ugjerningen er politianmeldt.
Namsos Venstre reagerer med avsky mot anslaget mot det nye mottaket for midreårige flytkninger. Namsossamfunnet skal være en trygg nødhavn for de som trenger det mest. Vi må vise nulltoleranse for slike handlinger. På vegne av Namsos Venstre vil jeg oppfordre til en bred politisk front til støtte for beboerne ved mottaket, sier leder Geir Olav Knappe.

Les mer i Namdalsavisa…

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**