ETTER VALGET

Venstre gjorde et dårlig valg i Inderøy, som i så mange andre kommuner i fylket.
Stortingsvalget var et sjokk både fordi Venstre kom under sperregrensen og fordi vi mistet flere dyktige stortingsrepresentanter, inkludert vår egen Andre N.Skjelstad, sier Per Flatberg i Inderøy Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


-Trist var det også at Lars Sponheim,som har gjort en kjempeinnsats for å gjenreise Venstre, falt ut av Stortinget.Han skal ha all mulig honnør for at han frontet Venstres standpunkt i forhold til FRP og for en anstendig behandling av asylsøkere, sier Flatberg.

Det må et kraftak til for å gjenreise partiet lokalt, i fylket og sentralt. I Inderøy Venstre har vi bestemt oss for å brette opp armenene og jobbe. Vi må profilere oss lokalt og få fram våre saker. Ikke minst når det gjelder utbyggingsplanene på Nessjordet og utviklingen av Straumen, vil vi markere oss.
Venstre vil ha en viktig oppgave som miljøparti i Inderøy, etter at Senterpartiet har lagt bort mye av grønnfargen og er blitt et rent næringsparti.

-Som en del av profileringa vil vi også bruke nettsida mer aktivt framover og være flinke med leserinnlegg, sier Flatberg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**