Kvassheim blir direktør i Lyse

Gunnar Kvassheim, tidligere stortingsrepresentant for Rogaland Venstre og leder av energi og miljøkomiteen, er ansatt som direktør for miljø- og samfunnsansvar i Lyse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Foto: Rune Kongsro

– Etter det nedslående valgresultatet fikk jeg raskt kontakt med flere aktører som lurte på om jeg var interessert i å arbeide innenfor områder jeg har vært opptatt av. Blant annet fikk jeg kontakt med Lyse, med denne forespørsel. Jeg føler meg sterkt ønsket i Lyse, dermed ble selskapet det naturlige valget, sier Gunnar Kvassheim til Aftenbladet.

Lyse skriver i en pressmelding at Kvassheim skal være et bindeledd mot nasjonale og regionale myndigheter både på vegne av selskap og bransje, og på det lokale plan bidra til at regionen samlet sett velger riktige energiløsninger.

Kvassheim er glad for muligheten til å fortsette kunne jobbe med miljø- og energispørsmål.

Les mer i Aftenbladet her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**