Atoosa P-J Thunem

Representant i kommunestyret, medlem i hovedutvalg for kultur og idrett. Medlem av Venstre fra oktober 2009, valgt inn på Arbeiderpartiets liste.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Atoosa Thunem, Halden Venstre

Foto: Privat

Atoosa er forskningsleder ved Institutt for energiteknikk (IFE) i Halden. Hun har lang erfaring fra både privat og statlig sektor, og fra forskningsmiljø og industri. Atoosa er norsk-iraner, og meget bevisst om og glad i de sentrale verdier i både den norske og den iranske sivilisasjon og kultur.

På rikspolitisk plan er Atoosa særlig opptatt av utenrikspolitikk, kunnskapspolitikk og inkluderingspolitikk. For Atoosa handler inkludering om menn og kvinner, barn og ungdom, voksne og eldre, heterofile og homofile, etniske nordmenn og andre nordmenn med annen etnisk bakgrunn, og om alle andre grupperinger i samfunnet. Atoosa er også opptatt av at mennesket skal være en del av felleskappet, men skal heller ikke forsvinne i dette felleskappet. Hun er tilhenger av åpenhet, bekjempelse av uvitenhet og fordommer, og samarbeid på tvers av politisk ståsted for å finne de beste løsninger, også på lokalpolitisk plan.

Som lokalpolitiker er Atoosa spesielt opptatt av kunnskap både på skole og høyere utdanningsnivå, og av næringsutvikling og inkluderingstiltak.

Folkevalgte verv:

– Medlem av Kommunestyret
– Medlem av Hovedutvalg for kultur og idrett
– Medlem av 17. mai komiteen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**