NIB-saken i Namsos og tidligere samrøre…

Dette er historien om streben etter de korrekte tall, egentlig viktig – tross alt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Penger, økonomi

Foto: Microsoft

Personer som nå forsøker å rydde opp i rotet i Industribyggeselskapet NIB i Namsos ble hengt ut på lederplass i Namdalsavisa. Se lederen 30.09.09. Nøyaktig en måned senere er saken atter en gang oppe i kommunestyret, pga av skifte av styresleder i NIB (Se Namdalsavisa 30.10.10). Her er det mye gammelt "smuss", sykmeldinger og dårlig bokføring, mange år tilbake! Å sitte på begge sider av bordet er allikevel ikke heldig, det har redaktøren rett i. Men hensikten i denne saken er vel å få ryddet opp i elendigheten og det raskt! Noen som ønsker jobben? Når det gjelder samrøre og korrupsjon kjenner jeg en journalist, som ikke turte å skrive om elendigheten i en av landets større byer. Han ble sportsjournalist.. Jeg, – et lykkelig medlem i et bedriftsidrettslag, med ingen (få:)) blylodd rundt føttene I bedriftsidrettslaget er det kassereren som har diponeringsrettt til kontoer og tar vare på alskens nøkler til pengeskrin og diverse , og vi har sikret oss en habil revisor, et oversiktlig og knøttlite regnskap:)) NT

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**