Odd Einar Dørum til Grimstad Unge Venstre

Klokka 17.00 den 18. november har Grimstad Unge Venstre gleden av å invitere til møte på Dahlske Videregående skole. Det blir et møte med mange spennende temaer omkring skole i fokus. De fleste elever føler de lærer lite av norskundervisningen idag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Se også Facebook Event:

Odd Einar Dørum foran Gunnar Knudsen

Foto: Jan Kløvstad

Klokka 17.00 den 18. november har Grimstad Unge Venstre gleden av å invitere til møte på Dahlske Videregående skole. Det blir et møte med mange spennende temaer omkring skole i fokus. De fleste elever føler de lærer lite av norskundervisningen idag. Paradoksalt nok er det de mest grunnleggende ferdighetene, det å skrive godt og presentere som blir mest sviktet. Grimstad Unge Venstre har en helt ny ide som vil forandre norskfaget i skolen (se link under). Odd Einar Dørum og vil holde en innledning. Og Rune Andersen vil fortelle om lærelyst, og sitt eget læringsopplegg.

Møtet varer fra 17.00 – 20.00, og finner sted i “Dramatoriet” på Dahlske. Det vil være oppmerket og forhåpentligvis enkelt å finne. Det vil være litt mat å tygge på og litt drikke. Om man har noen innspill eller noe på hjerte angående skolepolitikk er det muligheter for å ytre det. Vi vil gjerne vite det litt på forhånd så vi sette av tid. Møtet er åpent og alle er velkomne.

Program:
Cedrik Lyngroth ønsker velkommen og Kjetil Nyjordet skal være konferansier/ordstyrer
Odd Einar Dørum sin innledning.
Pause med litt mat
Cedrik Lyngroth forteller om Grimstad Unge Venstres ide angående norskfaget.
Eventuelle spørsmål.
Debatt angående ideen reformen av norskfaget.
Rune Andersen forteller om lærelyst.
Eventuelle andre innspill

Ta gjerne kontakt om det er noe.

Cedrik Andersen Lyngroth
95742139 [email protected]

Notater til ideer om reform av norskfaget: http://grimstadungevenstre.blogspot.com/2009/11/oppsumering-av-norskreform.html

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**