Deltakelse på årsmøtet

Trass i at Nord-Odal Venstre ikke var ferdig dannet, fikk initiativtaker Richard Adams både møte- og stemmerett på Hedmark Venstres årsmøte på Skaslien i Grue.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Det var deltakerrekord på årsmøtet til Hedmark Venstre; hele 44 delegater møtte med stemmerett fra lokallagene i Hedmark.
I tillegg til å diskutere svært viktige saker for året 2010, ble Nord-Odal repsresentant, Richard Adams, valgt inn i styret til Hedmark Venstre med funksjon som sekretær.
– Det er svært hyggelig at Hedmark Venstre viser meg denne tilliten, sier den nyvalgte sekreæren. – I tillegg til å gi innblikk hele fylkets arbeid, vil det også være en flott motiivasjon til å få opp trykket i eget lokallag.
Richard Adams har ikke tidligere arbeidet med politikk knyttet til et parti. Erfaringen ligger i kommunestyret som representant fra Bygdelista.
– Å være bygdelistepolitiker er ikke alltid så lett. I de fleste sakene må man følge sin egen følelse, og har ikke et parti ryggen. Å ha et parti i ryggen kan gi god støtte i saker der man er i tvil eller i saker der man må argumentere hardt for å nå igjennom. Man blir gjerne sett litt på som en protestpolitiker når man er partiløs og i opposisjon. Nå kan jeg tone flagg og ha mer vekt bak det jeg sier på talestolen.
På spørsmål om han har ambisjoner om å bli ordfører i bygda svarer Adams: – Det er nok langt frem i tid om det skulle bli aktuellt! Ap har så godt fotfeste at jeg nok ikke har noen ambisjon om det. Det jeg derimot har ambisjoner om er å kunne tale og påvirke i saker som er viktige for Venstre og Venstres velgere. Politikk handler om å være talerør for de som har gitt en tilllit, en tillit som skal og må være fortjent!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**