Nytt styre i Songdalen Venstre

Sentralstyremedlem Eva Kvelland og leder av Kristiansand Venstre Solveig Nilsen var tilstede da Songdalen Venstre holdt årsmøte onsdag 10 Mars.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Etter høstens valgresultat strømmet det til med nye medlemmer i Venstre og de gode nyhetene for oss er at noen av de bor i Songdalen. Derfor var tiden inne til å “gjenopplive” Songdalen Venstre som lokallag.

Det ble valgt nytt styre med følgende medlemmer:

Songdalen Venstre, styret 2010

Foto: Eva Kvelland

Leder: Ann Osaland
Nestleder og kasserer: Jone Nyborg
Sekretær: Oddbjørg Salthaug
Styremedlemmer: Torbjørn Aagren
Øystein Mjåland

Fremtidsplaner og mål: Vårt mål er krystallklart: Vi skal ha en representant i kommunestyret i Songdalen etter valget i 2011.

Eva Kvelland inspirerte oss med tanker og ideer til saker vi kan arbeide med og strategi framover for lokallaget og valget.

Leder av Kristiansand Venstre, Solveig Nilsen inviterte Songdalen Venstre til å være med på aktiviteter Kristiansand Venstre arrangerer.
Mandager: Møte på Venstres kontor, Kongensgt. 34. (vis a vis arbeideren) kl. 18.30. Her er det alltid debatt om et tema eller generelle politiske diskusjoner.
1. fredag hver måned: “Temapils” på Håndverkeren.

Venstreskolen: Neste gang Kristiansand Venstre arrangerer Venstre skolen er medlemmer og sympatisører fra Songdalen Venstre invitert til å være med.

Vi avtalte nytt møte nærmere sommeren. Dato blir fastsatt senere og lagt ut på denne siden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**