Per Elling Braseth-Ellingsen

Per Elling er gruppeleder i bystyret og medlem av kulturutvalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Per E. Braseth-Ellingsen

Foto: Tommy Ødegaard

Per Elling er gift, har tre barn, og er bosatt på Kongsten. Han jobber som daglig leder for Netron Labs på Hydrogenfabrikken.

Per Elling er opprinnelig utdannet servitør og vinkelner, og har jobbet både for Vinmonopolet og for flere vinimportører. Av utdannelse har Per Elling en bachelorgrad i europastudier (EU), og en mastergrad i teknologi, innovasjon og kunnskap, begge fra Universitetet i Oslo. Han har tidligere jobbet for blant annet konsulentselskapet Accenture, Moestue Grape Selections og Navet næringshage.

Av politisk erfaring har Per Elling bl. a. to år som nestleder i Nordre Aker bydelsutvalg, to år som nestleder i Oslo Venstre, og to år som nestleder i Østfold Venstre. Han har også vært leder i Fredrikstad Venstre i to år. Han interesserer seg for de store politikkområdene: skole, velferd og næringspolitikk, samtidig som han er opptatt av lokaldemokrati, personvern og miljø. I Fredrikstad er han opptatt av å få de beste skolene, det mest nyskapende næringslivet, et levende kulturtilbud, og kommunale tjenester som gi trygghet til de svakeste blant oss.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**