Unge Venstres sommerleir og politiske festival 2010!

Unn deg et skikkelig sommereventyr! Et overveldende flertall av Unge Venstres medlemmer har kåret sommerleiren til vår tids absolutt største og mest liberale festivalopplevelse. Finn like godt fram avtaleboka med en gang, og riv ut alle sidene fra 27. juli til 1. august. Den uka er det nemlig bare en avtale du trenger å huske. Da skal du på politisk sommerfestival!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Sommerleiren er en genial kombinasjon av masse politikk med landets beste liberale hjerner

Sommerleiren er en genial kombinasjon av masse politikk med landets beste liberale hjerner
Foto: logo

Vi garanterer sol, sommer og vanvittig bra stemning. Sommerleiren er en genial kombinasjon av masse politikk med landets beste liberale hjerner, og en uslåelig sosial happening med landets beste og mest liberale ungdom. Unge Venstre-folk er hyggelige, usannsynlig sjarmerende og forbausende vakre.

Følg med her for påmelding og oppdateringer.

Deltageravgiften er på 1300,- kroner, inkluderer kost, losji og reisedekning og må betales før leiren (Bli medlem og snakk med oss om dekning av utgifter). Påmeldingsfristen er 1. juni.

Les mer om Unge Venstre her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**