Venstre med medlemsmøte tirsdag 25. mai

Tirsdag 25. mai 2010 kl 1730 har Risør Venstre medlemsmøte på kommunehuset i Risør. Tema for møtet er forberedelser til kommunevalget i 2011, programforberedelser, prinsipp for liste osv. I tillegg tar vi en gjennomgang av bystyrekartet mm.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Anlaug Stenersen er en av medlemmene i Venstres nominasjons- og valgkampnemd

Anlaug Stenersen er en av medlemmene i Venstres nominasjons- og valgkampnemd
Foto: Jan Einar Henriksen

I etterkant av Venstres medlemsmøte blir det et felles gruppemøte med de øvrige partiene på borgerlig side og da stiller også representanter fra politiet for å informere om status og ønsker for fremtidens polititjeneste i Risør.

Det blir også debatt om Buvikplatået og andre viktige lokalpolitiske tema.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**