Naturlos på verdens miljødag 5.juni

Venstre i Kristiansand inviterer til en rusletur på Grim på verdens miljødag 5.juni.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Invitasjonen

Område: Grim bydel, Kristiansand
Turlengde: 3,5 km på vei og sti, noen ulendte partier
Møtested: parkeringsplassen for skolene Grim/Solholmen
Tid: kl.15.00
Arrangør: Kristiansand Venstre
Tlf: 920 45 560

Rusletur på Grim:
Vi samles på parkeringsplassen for skolene Grim/Solholmen. Her ser vi renoveringen av de gamle skolene (Solholmen) og vi får høre om utbyggingen av nye Møllestua barnehage. Vi går videre bort til Idda hvor Idrettsetaten i kommunen er invitert til å informere om utbyggingen av idrettsplassen. Turen går så langs Tinnheiveien og Kobberveien til Dueknipen (badeplassen). Vi hører om plassens historie og ser på den flotte utsikten mens vi får en kort briefing om planene for havna og Kvadraturen. Kort kaffepause her. Turen går så tilbake over gangbrua og ned Kolsbergveien. Vi stopper ved det gamle barnehjemmet (nå overgangsboligene), hvor vi får informasjon om prosjektet. Avslutningsvis ved opprinnelige Solholmen (øya) får vi høre om Møllevannets historie.

Venstre + Miljø = Sant

Foto: Akershus Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**