Vil ha gatekunstvegg i Halden

Venstres Per Magnus Finnanger Sandsmark foreslo at en eller flere vegger i kulturkvartalet til fri bruk for gatekunst av Haldens ungdommer. — Det kan jeg være positiv til, svarte kulturutvalgsleder Toril Brekke (Ap).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

ungdom

Foto: mk

I ungdomsoppropet, som ungdommene i Halden lagde på et møte 6. mai, krevde ungdommene muligheter til å lage gatekunst. Venstre har tidligere foreslått at en vegg på Brygga Kultursal kunne bli brukt til gatekunst. Da stemte Ap i mot. Nå kan det bli flertall for å få et slikt tilbud i Kulturkvartalet.

– Det skal ikke bare være slik at det de voksne definerer som kunst skal ha sine arenaer. Ungdommens kunst må tas på alvor, gjennom Rockehuset, vegger for gatekunst og andre positive tiltak, sier Per Magnus Finnanger Sandsmark (V).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**