Venstre med gledelig framgang

Mange fryktet at Venstre skulle bli glemt og oppslutningen om partiet svekket etter at Lars Sponheim forlot partiet, men det ser ut til at de tar feil. Partiet viser en stabil vekst under Trine Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Det går oppover for Venstre.

Det går oppover for Venstre.
Foto: Microsoft

I svært mange målinger ligger Venstre trygt over sperregrensa på 4 % og medlemsutviklingen har det siste året vært eksplosiv. I siste måling utført av Synovate for Dagbladet får Venstre 5,2% oppslutning.

– Venstre ligger omtrent der vi har ligget på meningsmålinger mellom valg tidligere år.
Dette er overraskende bra sett i sammenheng med den parlamentariske siuasjonen. Jeg tolker dette som et tegn på at velgerne er i ferd med å finne tilbake til partiet, sier en glad leder i Hurum Venstre, Gunn-Torill Homme Mathisen.

Les målingen i DN

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**