Risør i kammermusikkens lys en uke til ende fra 22. til 27. juni 2010

Risør Kammermusikkfest 2010 går av stabelen 22. – 27. juni 2010 under tema “EXIL” og åpningskonserten finner sted i Risør kirke tirsdag 22. juni kl 1800. Lørdag 26. juni 2010 kl 2100 blir det igjen tid for nok en spektakulær utendørs kammermusikkfest på Stangholmen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Delta på en av de mange konsertene eller få med deg en spontankonsert i det fri under årets kammermusikkfest i Risør.

Delta på en av de mange konsertene eller få med deg en spontankonsert i det fri under årets kammermusikkfest i Risør.
Foto: Jan Einar Henriksen

Under ledelse av Leif Ove Andsnes, kunstnerisk leder, Lars Anders Tomter, kunstnerisk leder og Turid Birkeland, festivalsjef kan publikum for for 20 år på rad glede seg til Risør Kammermusikkfest i Risør

 Falsk brannalarm i Risør kirke dagen før åpningskonserten

Falsk brannalarm i Risør kirke dagen før åpningskonserten
Foto: Jan Einar Henriksen

Risør Kammermusikkfest ble etablert i 1991 med følgende målsetning :

"Risør Kammermusikkfest er en ideell stiftelse som har til formål å arrangere en årlig Kammermusikkfest, der det skal presenteres så vel sentral klassisk musikk som nyere repertoar. Det skal tilstrebes å finne fram til musikere — både norske og utenlandske — som holder et anerkjent høyt kunstnerisk nivå, eller som har dokumentert et uomtvistelig talent. Kammermusikkfesten skal være et nasjonalt og internasjonalt forum for kammermusikk og skal også stimulere musikk-og kulturlivet i Risør og regionen."

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**