Miljø, kunnskap, nyskaping og fattigdomsbekjempelse

Venstre la i går fram sitt politiske regnskap for sesjonen 2009-2010. Stortingsgruppa har fremmet 22 forslag alene og 10 forslag sammen med andre partier. Det er sannsynligvis en historisk rekord per representant.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Venstres ledertrio på pressekonferansen sommeren 2010.

Venstres ledertrio på pressekonferansen sommeren 2010.
Foto: Kjartan Almenning

På Venstres landsmøte tidligere i år pekte Venstres nyvalgte leder, Trine Skei Grande, på fem utvalgte områder som vil være Venstres hovedprioritet den kommende tiden. Hun lovet at Venstre skal prioritere en milliard mer årlig til lærere, forskning, selvstendig næringsdrivende og småbedrifter, jernbane og for å bekjempe fattigdom. I tillegg kommer et kraftfullt grønt skatteskifte. Dette har stortingsgruppa fulgt opp i Venstres alternative opplegg til revidert nasjonalbudsjett for 2010 hvor det bevilges om lag en halv milliard mer til hver av disse områdene.
Les mer

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**