Startsskudd for Venstres bedriftskampanje i Møre og Romsdal!

I dag går startskuddet for Venstres besdriftskampanje. Kampanjen er landsomfattende. – Vi ønsker å lære mer om hvilke utfordringer småbedriftene står overfor. En framtidsrettet næringspolitikk handler ikke minst om å ta hensyn til og skape vekstvilkår for disse viktige bedriftene. I Møre og Romsdal tar vi sikte på å besøke om lag 100 bedrifter i løpet av perioden fram til 7. september, sier leder i Møre og Romsdal Venstre Jens Johan Hyvik

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Kampanjen vil bli gjennomført ved at hvert lokallag besøker minst 3 bedrifter hver, samt at fylkestingsgruppen besøker 5 bedrifter. Rapporter fra besøkene skal meldes inn til Venstre sentralt som vil samordne resultatene og bruke dem i framtidig politikkutforming.

– Vi vil også legge vekt på resultatene i arbeidet med valgprogram til fylkestinget, sier leder i programkomiteen, Ragnhild Helseth.

Les mer om bedriftskampanjen

Intervju med medlem av finanskomiteen, Borghild Tenden
Kampanjeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**