Bare Venstre var konkrete

“Med unntak av Venstres Roar Günther Andersen, som tok opp sider ved utbyggingen i havneområdet, var det ingen av kommunestyrets medlemmer som trakk fram nye konkrete saker de mente burde granskes,” skriver Halden Arbeiderblad etter kommunestyremøtets behandling av granskningssaken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

roar

Foto: M&A Fotoatelier, Halden

Halden Venstre har lenge ønsket en gransking av Halden kommune for å rense lufta i lokalpolitikken i Halden. – Vi trenger mer tillit til lokaldemokratiet, ikke motstand mot å bli sett i kortene, sier Venstres Roar Günther Andersen.

Venstre foreslo sammen med Sp, MDG, FrP og H å opprette en varslingsenhet i Halden kommune, å velge nytt kontrollutvalg der opposisjonen skal være representert og at det nedsettes et eksternt granskingsutvalg som skal se på saker som innbyggerne i Halden melder.

Se saken i Halden Arbeiderblad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**