Mer demokrati. Ikke lukkede møter

– Arbeiderpartiets forslag om å styrke lokaldemokratiet ved å ha lukkede møter mellom gruppelederne er ikke å styrke lokaldemokratiet, men å flytte avgjørelsene til lukkede rom, sier leder av Halden Venstre Geir Helge Sandsmark.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


– Vi kommer selvsagt i møte ethvert forslag om mer dialog og samarbeid i Halden-poltiikken, men slike møter må være åpne. Det sikrer at borgerne i Halden vet hva som foregår, legger Sandsmark til.

– Det er flere saker vi trenger felles løsninger om. Vi skulle gjerne hatt et møte der vi snakket sammen om utbyggingen på havna, og hvordan havnekassens midler brukes, påpeker Venstres Roar Günther Andersen. – Kommunen må følge loven. Både når det gjelder åpenhet og bruk av havnekassa, sier han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**