Fremtidige ønsker og behov for idettslagene i Risør

Mandag 13. september 2010 kl 2000 er alle idrettslagene i Riør invitert til møte på Risør fotballklubbs lokale på Kjempesteinsmyra. I regi av Idrettsrådet skal møtet belyse eksisterende og fremtidige behov for alle registrerte idrettsforeniner i Risør.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Jan Einar Henriksen (V) gleder seg til å motta innspill fra Idrettsrådet om fremtidige behov for idrettsforeningene i hele Risør

Jan Einar Henriksen (V) gleder seg til å motta innspill fra Idrettsrådet om fremtidige behov for idrettsforeningene i hele Risør

Det er derfor viktig at alle registrerte idrettsforeninger i Risør deltar på møtet slik at det blir en bredest mulig registrering som på sikt vil føre frem til en prioritert liste over fremtidige behov.

Risør Venstre tok for en tid tilbake til orde for å realisere ny idrettshall i Risør og det ble da klart at idrettsrådet burde diskutere tema og komme frem med en ønskeliste før politikerne kunne ta stilling til fremtidige budsjettbehandlinger.

Ved første forsøk valgte idrettsrådets representanter en for snever på Kjempesteinsområdet og det har de nå tatt selvkritikk på. Det er bra og nå håper vi at alle idrettsforeninger i Risør kjenner sin besøkelsestid og deltar på møtet 13. september og de fremtidige møtene som skal lede frem til en konklusjon om vegvalg.

For Risør Venstre er idrett en viktig del av vår kulturelle satsing og det er bra at idretten nå ser seg tjent med en felles front mot det politiske miljø. Vårt råd til de ulike idrettsrådene er enkelt og greit – plasser foreningenes ressursperson/er i Idrettsrådet og sørg for at de følger opp overfor det politiske miljø til beste for idretten og lokalsamfunnet Risør.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**