Topper ikke igjen

Venstreveteranen Vidkunn Haugli har neste år vært sammenhengende 40 år i lokalpolitikken, og dessuten innom fylkespolitikken og han har vært stortingskandidat for Troms Venstre. Nå er han passert 70 og vil ikke fronte partiet lenger lokalt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Til Målselv Venstres hjemmeside sier Haugli at han dog vil stå et sted på lista også neste gang. Dermed er det ikke riktig som Troms Folkeblad sier at han går ut av politikken, for det kan man da ikke si for sikkert før valget er over.

Vidkunn spelar fela på hytta

Foto: Roar S

Lite tyder på at den altive venstremannen slutter med aktivt samfunnstjenlig arbeid, men kanskje blir det flere turer på hytta i Hauglia med felespel på trappa?

Venstre hadde 35 navn sist og er på god vei til å få ei like lang liste også neste gang, men det er altså ikke klart hvem som vil toppe lista. Nominasjonen skjer på nyåret, så det er ennå god til å komme med gode forslag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**