God oppslutning om Venstreskolen i Risør

Venstreskolen trinn I er et tilbud spesielt rettet mot nye medlemmer, og medlemmer som ønsker å få en grunnleggende innføring i Venstres politikk og organisasjon. Mandag denne uken ble det arrangert Venstreskole for lokallagene i østregionen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Line Ø Mørch leiar Venstreskole

Foto: Jan Kløvstad

Line Øvernes Mørch, formannskapsmedlem i Tvedestrand og tidligere fylkesleder, losa de aktive deltakerne gjennom kvelden.

Kurset ble holdt med Risør Venstre som vertskap, med deltakere fra Risør, Tvedestrand og Arendal. De fleste deltakerne kom fra Tvedestrand. Det var god oppslutning fra nye medlemmer, og en god blanding av helt “ferskinger” og kommunestyrerepresentanter i sin første periode ga muligheter for en fin erfaringsutveksling.

Venstreskole i Risør

Foto: Jan Kløvstad

Deltakerne, her med kommunestyremedlem Willy Thorsen fra Risør i forgrunnen, fikk innføring i Venstres historie og organisasjon, men det meste av kvelden ble viet til ideologien og politikken.

Senere vil det bli arrangert Venstreskolen trinn II for hele fylket, der medlemmene har mulighet til å gå dypere inn i Venstres politikk, og trenes opp til å bli aktive politikere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**