Programarbeidet starter opp

Medlemsmøtet mandag 11. oktober skal brukes til oppstart av programarbeidet for valget i 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Kommunevalgprogrammet er partiets prioriteringer av de sakene en ønsker å satse på i kommende periode, og blir de valgte representanters kontrakt med velgerne. Det er det viktigste dokumentet velgerne har å gå ut fra når de skal avgi stemmer ved valget. Derfor er det viktig at programmet gir et tydelig uttrykk for hva partiet står for, og hva det ønsker å gjennomføre.
Tvedestrand Venstre skal nå begynne arbeidet med å skrive program for neste periode. Et godt program krever et godt grunnarbeid, og det krever at medlemmene deltar med innspill og meninger.
For å sparke i gang arbeidet, sender fylkesstyret ut folk som kan hjelpe lokallagene. Tvedestrand Venstre får besøk fra fylket førstkommende mandag, og vil bruke en del av medlemsmøtet til dette. Her er det mulighet for medlemmer og sympatisører til å bli inspirert og selv komme med innspill!
Møtet skal være i møterommet “Skuta” i 2. etasje i kommunehuset kl 18.30.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**