Dørum: Stolt, men ikke fornøyd

I onsdagens Akers Avis Groruddalens, den 10.november er Odd Einar Dørum invitert til å dele sine refleksjoner om Groruddalen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Dørum kan fortelle at målet for Venstre i Groruddalen er god byutvikling og synlig miljøopprustning. -Det gledelige er at Venstres satsning gir resultater, sier Dørum til lokalavisen.

Kort oppsummert kan man kategorisere hovedutfordringene i Groruddalen inn i sosiale møteplasser, skole, trafikk og miljø.

-Det må skapes nye møteplasser på Sletteløkka, gangområdet mellom Sletteløkka og Veitvet må rustes opp, sier Dørum.

Dørum er stolt av hva man har fått til ved nye Rommen skole, som representerer et tilbud til lokalmiljøet som vi knapt har andre steder i byen, med flerbrukshall, kultursal, dansesal, musikkrom og bibliotek med mer.

-“Bo sammen”-prosjektet er trolig et av de viktigste prosjektene vi har i byen for å sikre kunnskap om godt og hensiktsmessig integreringsarbeid, fortsetter Dørum.

-Debatten om gode skoler handler ikke om hvor elevene kommer fra, hvor de bor eller at de går på sine lokale skoler. -Det handler om hva de lærer og om de har god sosial utvikling, fyrer Dørum av med klar adresse til andre politiske partier og deres tanker om Groruddalsskolene.

Dørum er stolt av at et tidligere Venstreforslag om å stoppe Huken nå har fått flertall og at markagrensa er reddet. Dørum er mindre fornøyd med at Venstre tapte slaget om Alnabruterminalen som nå blir utbygd på bekostning av åpning av Alnaelva, slik Venstre heller ville ha det.

Dørum avslutter med å si at folk i Groruddalen har god grunn til å være stolte av dalen sin samtidig man må være bevisst på de utfordringene man står overfor.

Les hele artikkelen i Akers Avis Groruddalens papirutgave den 10.november.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**