Ny leder i Rogaland Unge Venstre

Simon Furnes (19) ble i helgen valgt som ny leder i Rogaland Unge Venstre. Den nyvalgte lederen studerer Kjemi og miljø på Universitetet i Stavanger (UiS). Som ny nestleder får han med seg Martin Gundersen (18).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Simon Furnes

Foto: Kjartan Lunde

— Dette blir veldig spennende. Det er et privilegium å få lede en ungdomsorganisasjon som er i en spennende utviklingsfase. Medlemstallet for Rogaland har doblet seg det siste året og vi har fått økt aktivitet, sier Furnes.

På vei mot nye høyder
— Rogaland Unge Venstre har mål om å vokse. Vi må bli flere og mer synlige. Min viktigste jobb som unge venstreleder blir å sørge for at styret og resten av fylkesorganisasjonen på best mulig måte jobber sammen for å vokse og bidra til at Venstre gjør et godt valg i 2011, sier Furnes.

Han synes det er spesielt spennende med forsøksprosjektet med 16-årig stemmerett som to kommuner i Rogaland er med på. Stavanger blir største byen i Norge som er med på prosjektet, i tillegg er Gjesdal med. — Venstre og Unge Venstre har vært en av frontkjemperne for å få til dette prøveprosjektet. Nå må vi være med å gjøre en god innsats for at disse ungdommene skal bli engasjert og få satt seg inn i politikk skikkelig, sier Furnes.

Det fullstendige nye styret består av:
• Leder: Simon Furnes
• Nestleder: Martin Gundersen
• Økonomisjef: Hogne Hide
• Styremedlem: Jens Kristian Øvstebø
• Styremedlem: Marius Auflem
• Styremedlem: Cecilie Gustavsen
• Styremedlem: Stig André Kyllingstad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**