Heia Per Magnus!

På lørdag skal Østfold Venstre holde nominasjonsmøte for fylkestingslista. Per Magnus Finnanger Sandsmark fra Halden er innstilt på førsteplass. Halden Venstre stiller med en sterk delegasjon for å støtte haldenseren.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Per Magnus Finnanger Sandsmark

Foto: NRK Østfold

Per Magnus er leder i Østfold Unge Venstre og sentralstyremedlem i Unge Venstre. Her i Halden er han best kjent som en utrettelig forkjemper for et bredt kulturliv og gode vilkår for barn og ungdom. Fra opposisjonsbenken i Hovedutvalg for kultur og idrett har han flere ganger påvirket beslutningene gjennom glimrende politisk håndverk.

Halden Venstre venter at Per Magnus også vil få sterk innflytelse på fylkespolitikken, der nettopp hans hjertesaker, kultur, ungdom, skole, næringsutvikling og kollektivtrafikk er sentrale.

Derfor:
HEIA TIL DEG PÅ LØRDAG!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**