Årsmøte og nominasjonsmøte

Nominasjonen til kommunevalget i Venstre blir holdt sammen med årsmøtet mandag 29. november. Møte blir i Parkveien nye lokaler ved Tvedestrand skole kl 18.30. Der får vi også omvisning i de nye lokalene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


“Parkveien” flyttet inn i nytt bygg i høst, og nå får vi mulighet til å se hvordan de har fått det.
Årmøtet forøvrig blir med de vanlige årsmøtesakene: Årsmelding, valg osv.
Det mest spennende ved møtet er nominasjonen til kommunevalget neste år. Vi har en liste med mange gode Venstrenavn som vil fremme Venstres saker ved lokalvalget, men det er nominasjonsmøtet som avgjør hvordan lista endelig blir seende ut. Line Mørch har sagt ja til å ta gjenvalg, og Tor Granerud og Espen Gåserud har sagt ja til å stå på kumulert plass. Øvrige navn på lista er i tilfeldig rekkefølge: Janne Broms, Anders Oppegaard, Camilla Kulland, Krstoffer Solberg, Idun Bjleke Mørch, Erling Åsebø, Stig Sevenius, Anne Rogstad Marcussen, Ove Sundsdal, Elisabeth Gilbert Axelssen, Boel Marcussen Gramstad, Jorunn Fagermyr, Øyvind Fløystad, Knut Hagane, Per Tore Noddeland, Toralv Tveide.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**