Gunn møter Stortingsgruppa 6.desember

Venstres Stortingsgruppe møter Gunn Fagerlie Johannessen i Oslo. Gunn har gjort avtale i forkant av demonstrasjonen mandag 6.desember for å legge frem sykehussaken slik den fortoner seg sett fra Nordmøre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Mange fra Kristiansund skal delta i demonstrasjonen for lokalsykehus som vil bli avholdt foran Stortinget mandag 6. desember 2010 kl. 16.00 til 17.00. Det er Folkebevegelsen for lokalsykehusene som arrangerer den nasjonale sykehusdemonstrasjonen.
Ordfører Per Kristian Øyen leder Nordmørsdelegasjonen. En lokal sponsoraksjon har sikret at 40 personer får sponset flybillett fra Kristiansund til demonstrasjonen i Oslo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**