Venstre søker makt for åpenhet og et aktivt lokaldemokrati

Årsmøtet i Halden Venstre vedtok enstemmig å fremme sin førstekandidat, Geir Helge Sandsmark som ordførerkandidat til kommunevalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Halden Venstre går til valgkamp med et godt, innholdsrikt program og en sterk liste. Derfor vil Venstre søke makt etter valget og stiller med førstekandidaten, Geir Helge Sandsmark som ordførerkandidat.

Geir Helge Sandsmark

Foto: Halden Dagblad

Halden trenger å styrke sitt omdømme og sine demokratiske prosesser. Venstres kandidat står for demokratiske verdier og kan lede kommunestyret til gode prosesser som gir styrket poltikk for oppvekst, kultur, miljø, helse, omsorg, næringsliv og utvikling av hele Halden kommune.
Et sterkt Venstre vil bety godt gjennomslag for vårt valgprogram. Venstres liste har svært mange sterke kandidater som kan spille på lag med andre partier i en konstellasjon eller fra sak til sak. Det er den samlede kvaliteten på lista som gjør Venstres ordførerkandidatur troverdig. Halden Venstre takker samtidig alle gode borgere som har gitt sitt samtykke til å stå på lista for Haldens sosiale, liberale alternativ.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**