H + Ap + SV = helt uansvarlig

Den endelige budsjettbehandlingen i kommunestyret i går var en merkelig forestilling. H introduserte noen nye kutt i fremtiden, men ble med på et flertall sammen med Ap og SV som betyr et driftsbudsjett for 2011 med 6,8 mill kroner i underskudd. Er dette Høyres nye tolkning av borgerlig budsjettpolitikk i praksis?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Venstre stod som ved siste behandling i formannskapet sammen med Sp, Krf og Frp på samme linje som ved formannskapsbehandlingen. Vi argumenterte for at det handler om å gjøre det som er ansvarlig, med spesiell omtanke for Gjerdrum kommunes fremtidige økonomiske handlingsfrihet i møte med store utfordringer på flere områder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**